Boardroom Dynamics

Je wilt jezelf op professioneel vlak ontwikkelen en je kansen op een plek aan de top vergroten. Hieronder vind je een greep uit het grote aanbod van opleidingen die ervoor zorgen dat je als potentiële bestuurder of toezichthouder goed beslagen ten ijs komt.


Governance Basics
Een leertraject bestaande uit 7 modules, geschikt voor zowel mensen die een toezichthoudende functie ambiëren als voor (beginnend) commissarissen die uitbreiding en verdieping van hun kennis willen. Governance Basics bevat vaste modules met thema’s die essentieel voor iedere toezichthouder zijn. Daarnaast heeft deze opleiding een aantal modules waarin u kunt kiezen wat het beste bij uw persoonlijke behoefte past en gaat u aan de slag met uw eigen profiel.

Meer informatie


Ons Around the Boardroom-programma biedt een exclusief platform voor topbestuurders en toezichthouders in de private en publieke sector in Nederland. Binnen het AtB-programma bestaan drie deelprogramma’s: het CFO-programma, het Commissarissen-programma en het Executive Ladies-programma.

Meer informatie


Gecertificeerde opleiding voor startend commissarissen en PE voor ervaren commissarissen. Onze counseling helpt commissarissen bij het (her)inrichten van hun portfolio van toezichthoudende functies. Of aankomend toezichthouders bij het vinden van een passend commissariaat. Het counseling programma van DeNieuweCommissaris bestaat uit drie fasen: non executive CV vaststellen, assessment (reflectie op kwaliteiten en ontwikkelpunten) en profilering.

Meer informatie


Om talent én leiderschap te ontwikkelen is mentoring (maar ook sponsoring) zeer effectief. On the job leren van andere professionals en managers werkt!

Meer informatie


Het Programma voor Commissarissen en Toezichthouders van de Erasmus Universiteit Rotterdam richt zich op commissarissen van (middel)grote bedrijven en toezichthouders van grotere non-profit organisaties. Van deelnemers wordt verwacht dat zij al ervaring hebben als commissaris of toezichthouder.

Meer informatie


Doel van dit vierdaagse programma is het bijdragen aan uw inzicht in uw persoonlijke voorkeuren bij het werken als (beoogd of reeds functionerend) lid van een RvC of RvT.

Meer informatie


Een road trip voor en door ambitieuze topvrouwen. De leergroep, de topvrouwen en leerbegeleider gaan met jou op weg om samen te groeien in leiderschap. 

Meer informatie


De Leergang Board Potentials richt zich op professionals met interesse in een toekomstige functie als commissaris of toezichthouder. Iedereen die de Leergang Board Potentials succesvol afrondt, mag zich Commissaris nieuwe stijl noemen en ontvangt een certificaat van deelname

Meer informatie


Je wilt je talenten inzetten om commissaris of toezichthouder te worden? Dan is DIT dé aangewezen basisopleiding voor je!
Dit is ook een programma voor hen die graag commissaris/ toezichthouder ‘nieuwe stijl’ willen worden. De toegevoegde waarde van de commissaris of toezichthouder staat voorop.

Meer informatie


The New Board Program (NBP) is Nyenrode’s top advanced corporate governance program. It inspires and challenges (non-) executives to become well-informed, professional, responsible and effective board members in an ever more demanding environment.

Meer informatie


Een goed commissaris en toezichthouder zijn, kan worden geleerd. Door kennis en inzicht op te doen, en vooral door gedrag en houding te oefenen. Het Commissarissen en Toezichthouders Programma verbetert niet alleen uw eigen functioneren; omdat constant de vertaling wordt gemaakt naar uw eigen praktijk, wordt ook het functioneren van uw raad van toezicht en raad van commissarissen geoptimaliseerd.

Meer informatie