Bestaat er iets als typisch vrouwelijk leiderschap? Hoe krijg en behoud je invloed en leiderschap? En welke competenties heb je daarvoor nodig?

Seminar: Vrouwelijk Leiderschap in Beeld -  10 maart 2020 -  Eye Film museum

Op 10 maart aanstaande organiseert Eye het seminar Vrouwelijk Leiderschap in Beeld aan de hand van filmfragmenten. In het kader van Internationale Vrouwendag 2020 organiseert Eye dit inspirerende seminar waarbij leiderschapstrainer Rozemarijn Dols vele facetten van leiderschap op verrassende wijze de revue zal laten passeren. Zij doet dit aan de hand van bijzondere, meeslepende en soms hilarische filmfragmenten waarmee de theorie van de reis van de heldin helder en treffend wordt verbeeld.

Tijdens het seminar kunt u filmfragmenten verwachten over real life leiders zoals Angela Merkel en Jacinda Ardern, over heldinnen als in Official SecretsThe Post, Hidden Figures, What’s Love Got To Do With It, Joy en The Crown, en ook over fictionele – maar zeer realistische – voorbeelden als in Borgen. Dit seminar biedt een geweldige balans tussen informatie, inspiratie, kennisdeling en het uitwisselen van gedachten.

Voor wie?

Ambitieuze vrouwen én mannen werkzaam in het bedrijfsleven, de politiek, de overheid of de culturele sector. Voor iedereen die haar of zijn skills op het gebied van invloed, samenwerken en macht naar een hoger plan wil tillen.

Meer informatie, inschrijven en prijzen

Meer informatie vindt u hier en inschrijven kan via deze link.

Topvrouwen uit de database van Topvrouwen.nl kunnen deelnemen voor de prijs van € 315,- excl. btw i.p.v. de reguliere prijs van € 350,- excl. btw.
Deelnemers kunnen in het vakje ‘opmerkingen’ op het inschrijfformulier aangeven dat ze zich inschrijven via topvrouwen.nl