Elke maand verschijnt er een update over het project ‘Topvrouwen helpen Topvrouwen’ met dit keer onze guerrilla-actie ‘Help een held’.

Kleine daden maken een groot verschil

In het kader daarvan boden zes superhelden, vol energie en enthousiasme, met de Zuidas als decor, voorbijgangers een ‘symbolische’ helpende hand. Op eenzelfde manier als de topvrouwen, die met wat hulp wél aan het werk kunnen!

Een helpende hand die het verschil maakt tussen wel of niet werken. Zoals voor Jennifer, die met hulp van Willemieke van Gorkum van DNB aan de slag ging bij de Robert Kranenborg Academie. En Bobbi die dankzij het certificaat van Alexandra Soeteman van Aon haar steunzolen en veiligheidsschoenen kon aanschaffen. Een kleine daad, een wereld van verschil.  

Met 900 bananen, 750 appels en 800 doosjes Everyday Heroes-pepermunt en flyers, weet de Zuidas inmiddels wat kleine daden kunnen doen. Voor wie de actie gemist heeft: hier vind je het verslag van de dag!

Een Power Certificaat helpt iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt direct aan het werk. Help jij ook een topvrouw aan een baan?

Nog meer informatie en succesverhalen vind je op www.everydayheroes.com.