U heeft een of meerdere criteria met ‘nee’ beantwoord. Helaas voldoet u hiermee op dit moment nog niet aan de voorwaarden voor toelating tot de database. Voldoet u in de toekomst wel aan de door ons genoemde criteria? Dan verwelkomen wij u graag opnieuw op onze site.

Voldoet u aan de criteria en wilt u opgenomen worden in de topvrouwendatabase? Na een korte screening aan de hand van de toelatingscriteria wordt u uitgenodigd een profiel aan te maken en uw cv te uploaden. Met het aanmaken en verzenden van uw profiel gaat u akkoord met het privacy statement. Na aanmelding kunt u zelf uw profiel in de database beheren.

De ervaring leert dat het aanmaken van uw profiel in de database van Topvrouwen.nl circa 20 minuten van uw tijd vraagt. In verband met het uploaden van documenten zoals uw C.V adviseren wij u het inschrijfproces te vervolgen op een desktop PC. Mail deze pagina naar uw desktop.

Profiel up to date houden

Toegang tot de database geeft u de gelegenheid u te presenteren aan topbestuurders en -toezichthouders. Hoe completer uw profiel in onze database is ingevuld, hoe groter de kans op een goede match in het zoekproces van bedrijven en instellingen. Verrijk uw profiel en blijf uw profiel updaten. Dat maakt de kans op benoeming groter.

U wilt opgenomen worden in de database

Heeft u meerdere jaren ervaring in bestuurlijke en senior management functies?
Op het inschrijfformulier kunt u invullen in welke functies: executive, non-executive of senior management

Heeft u inzicht in complexe organisaties?
Op het inschrijfformulier kunt u invullen in welke sector, plus een aantal kenmerken van de organisatie, zoals eventuele beursnotering, jaaromzet en aantal medewerkers.

Heeft u ervaring met strategische besluitvormingsprocessen?
Op het inschrijfformulier kunt u invullen welke ervaring u heeft met fusies en overnames, benoemingsadvies, onderzoeksfinanciering, reorganisaties, beursgang, etc.

Heeft u ervaring in een bestuurlijke of toezichthoudende functie en/of beschikt u over een endorsement van een bestuurder of toezichthouder?
Op het inschrijfformulier kunt u invullen welke bestuurlijke en/of toezichthoudende functies u heeft bekleed, of een endorsement toevoegen.

¹ Indien u nog geen bestuurlijke of toezichthoudende functie heeft bekleed, is een endorsement noodzakelijk om opgenomen te worden in de database. Onder endorsement wordt verstaan: een korte aanbeveling, inclusief motivatie, waarom u opgenomen zou moeten worden in de Topvrouwen database. Het endorsement moet komen van een bestuurder of toezichthouder van een bedrijf dat valt onder de Wet bestuur en toezicht of van een (semi)overheidsinstantie van soortgelijke omvang.

Voldoet u niet aan alle bovenstaande criteria, bijvoorbeeld omdat u zelfstandig ondernemer bent, mail dan uw cv met motivatie voor opname in de database van Topvrouwen.nl. Een consultant van Topvrouwen.nl neemt dan binnenkort contact met u op.