U kunt zich inschrijven middels onderstaand formulier. Klik hier voor een toelichting op in het inschrijfformulier.

U heeft een of meerdere criteria met ‘nee’ beantwoord. Helaas voldoet u hiermee op dit moment nog niet aan de voorwaarden voor toelating tot de database. Voldoet u in de toekomst wel aan de door ons genoemde criteria? Dan verwelkomen wij u graag opnieuw op onze site.

Voldoet u aan de criteria en wilt u opgenomen worden in de topvrouwendatabase? Na een korte screening aan de hand van de toelatingscriteria wordt u uitgenodigd een profiel aan te maken en uw cv te uploaden. Eenmaal in de database kunt u zelf uw profiel en overige gegevens aanpassen.

Profiel up to date houden

Toegang tot de database geeft u de gelegenheid u te presenteren aan topbestuurders en -toezichthouders. Hoe completer uw profiel in onze databank is ingevuld, hoe groter de kans op een goede match in het zoekproces van bedrijven en instellingen. Verrijk uw profiel en blijf uw profiel updaten. Dat maakt de kans benoeming groter.

U wilt opgenomen worden in de database

Heeft u meerdere jaren ervaring in bestuurlijke en senior management functies?
Op het inschrijfformulier kunt u invullen in welke functies: executive, non-executive of senior management

Heeft u inzicht in complexe organisaties?
Op het inschrijfformulier kunt u invullen in welke sector, plus een aantal kenmerken van de organisatie, zoals eventuele beursnotering, jaaromzet en aantal medewerkers.

Heeft u ervaring met strategische besluitvormingsprocessen?
Op het inschrijfformulier kunt u invullen welke ervaring u heeft met fusies en overnames, reorganisaties, beursgang, etc.

Heeft u de beschikking over een endorsement van een bestuurder of toezichthouder?
Heeft u ervaring in een bestuurlijke of toezichthoudende functie en/of beschikt u over een endorsement van een bestuurder of toezichthouder?

¹ Indien u nog geen bestuurlijke of toezichthoudende functie heeft bekleed, is een endorsement noodzakelijk om opgenomen te worden in de database. De endorsement, inclusief een korte motivatie waarom u opgenomen zou moeten worden, moet komen van een bestuurder of toezichthouder van een bedrijf dat valt onder de Wet bestuur en toezicht of van een (semi)overheidsinstantie van soortgelijke omvang.

Voldoet u niet aan alle bovenstaande criteria, bijvoorbeeld omdat u zelfstandig ondernemer bent, mail dan uw cv met motivatie voor opname in de database van Topvrouwen.nl. Een consultant van Topvrouwen.nl neemt dan binnenkort contact met u op.