De espresso is een kleine krachtpatser binnen de koffies: geconcentreerd en met een intense smaak. Hiermee staat dit shot cafeïne tevens synoniem voor een kort maar krachtig gesprek tussen topbestuurder en topvrouw – een gesprek dat grote gevolgen kan hebben.

Topvrouwen.nl is altijd op zoek naar nieuwe manieren om topbestuurders en topvrouwen met elkaar te verbinden; hoe laagdrempeliger hoe beter. Na de zomer bieden wij een nieuwe tool: de Espresso-link. Topvrouwen die met hun profiel zijn opgenomen in de database van Topvrouwen.nl kunnen middels deze tool op een unieke manier werken aan het uitbreiden van hun netwerk: zij kunnen een koffieafspraak maken met een van de deelnemende topbestuurders.

Wat is het doel?

De Espresso-link werkt tweeledig: Topvrouwen krijgen de kans zich face-to-face zichtbaar te maken en zittende topbestuurders komen op een eenvoudige, ongedwongen en vrijblijvende manier in aanraking met vrouwelijk toptalent. Zo wordt ieders netwerk verrijkt. In het gesprek kan een scala aan onderwerpen voorbij komen: een Topvrouw kan bijvoorbeeld een concrete vraag stellen of duidelijk maken welke toekomstige rollen zij ambieert en advies vragen welke weg hiervoor het beste bewandeld kan worden. Wij vragen de deelnemende topbestuurders deze toptalenten hierin advies te geven en, vanuit hun ruime ervaring, praktische handvatten aan te reiken. Een prachtige manier voor deze leiders om ambitieuze, gekwalificeerde vrouwen een steun in de rug richting boardroom te geven.

Hoe werkt het?

De Espresso-link is uitsluitend toegankelijk voor Topvrouwen uit de Topvrouwen.nl database. Om zoveel mogelijk Topvrouwen de mogelijkheid te bieden tot het maken van een Espresso-date, kunnen zij per jaar maximaal drie afspraken aanvragen.

Bent u al opgenomen in de Topvrouwen.nl database? Dan kunt zich aanmelden voor een afspraak door klikken op de onderstaande foto's.

Bent u nog niet opgenomen in de database van Topvrouwen.nl? Dan nodigen wij u van harte uit om u in te schrijven.

De deelnemende bestuurders zijn overtuigd van het belang van diversiteit in de boardroom.
Zij komen graag via de Espresso-link in contact met de Topvrouwen.