Suzan Schakenraad

Suzan Schakenraad treedt toe tot de Management Board van Essent. Zij wordt verantwoordelijk voor álle commerciële en operationele activiteiten van het bedrijf. Zij rapporteert in deze nieuwe functie aan Patrick Lammers in zijn rol van Senior Vice President Western Europe van EON.

Corine Duchenne-Reijnierse

Corine Duchenne-Reijnierse is benoemd tot managing director bij Praxis Doe-Het-Zelf Center B.V. Hiervoor was zij werkzaam als Group HR & Communication Director bij Maxeda DIY Group.

Aphrodite Bouchlas

Aphrodite Bouchlas wordt per 1 april 2020 directeur Personeel & Organisatie en tevens clusterdirecteur Mensen & Middelen bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Monique Vogelzang

Monique Vogelzang wordt directeur-generaal Politie en Veiligheidsregio’s bij het ministerie van Justitie en Veiligheid. De ministerraad heeft ingestemd met het voorstel van minister Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De benoeming gaat in op 1 april 2020.

Merete Hvreven

Merete Hvreven is met ingang van 31 maart 2020 benoemd als CEO bij Visma.

Jane Kelman

Jane Kelman is per 1 maart 2020 benoemd bij Envista als Senior Manager Shared Service Center. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Page Executive, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Desirée Roesink

Desirée Roesink wordt met ingang van 1 maart 2020 benoemd als directeur Bedrijfsvoering bij de ministeries van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en Economische Zaken en Klimaat.

Monique Kavelaars

Monique Kavelaars is met ingang van 1 maart 2020 benoemd tot voorzitter Raad van Bestuur bij 113 Zelfmoordpreventie. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Berenschot, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Paula Nelissen

Paula Nelissen start op 1 maart 2020 als Voorzitter Raad van Bestuur van Treant Zorggroep. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Van der Laan & Co, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Pauline Frens

Pauline Frens is per 1-2-2020 benoemd als Managing Director bij Visma Idella. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Pedersen & Partners, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Fiona Atighi

Fiona Atighi start op 1 februari 2020 als directeur Dienstverlening bij de gemeente Amsterdam.

Inge Cotte

Inge Cotte is met ingang van 1 februari 2020 benoemd als directeur Uitvoering bij de divisie Uitkeren bij UWV. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Ebbinge, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Marieke Abbink

Met ingang van 1 februari 2020 treedt Marieke Abbink in dienst als directeur bij New Energy Coalition in Groningen. Abbink is nu nog directeur-bestuurder van Stichting RBO, een organisatie die zich bezighoudt met vraagstukken op het snijvlak van onderwijs en arbeidsmarkt. De benoeming komt tot stand door bemiddeling van BeljonWesterterp, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Corine Staring

Corine Staring is met ingang van 1 februari 2020 benoemd als HR Directeur bij de Kamer van Koophandel. Deze benoeming is tot stand gekomen door bemiddeling van De Vroedt &Thierry, een executive search bureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Miranda Berkhof

Miranda Berkhof start per 1 februari 2020 bij Zelfstroom in Den Bosch als CEO.

Marjolein de Jongh

Marjolein de Jongh is per 20 januari 2020 benoemd tot Managing Director Strategy & Change bij APG Groep NV. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Spencer Stuart, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Annemiek van Rooy

Annemiek van Rooy is met ingang van 16 januari 2020 benoemd tot Manager Zorgadministratie en Logistiek bij GGZ inGeest. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Wesselo & Partners, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Brigit van Dijk

Brigit van Dijk start per 15 januari 2020 als Algemeen Directeur van de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Van der Laan & Co, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom

Liane den Haan

Liane den Haan is per 1 januari 2020 benoemd tot voorzitter Raad van Toezicht bij Florence. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van The Executive Network, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Anneke Sanderse

Anneke Sanderse is per januari 2020 benoemd tot Lid Raad van Toezicht van Gelre Ziekenhuizen. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Van der Laan & Co, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.