Annie Krist

Annie Krist is toegetreden tot de raad van commissarissen van Stedin Groep. Haar benoeming werd goedgekeurd tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders. Zij volgt Tineke Bahlmann op, die sinds 2012 lid van de raad van commissarissen was.

Kim Kreber

Kim Kreber (42) is Brand & Communications Director Benelux geworden bij Sodexo. Kim is afkomstig van Kia Motors Nederland waar zij Director Marketing Nederland was. Ze volgt Jeroen Stok op die na een 41-jarige loopbaan bij Sodexo met pensioen is gegaan.

Annet Aris

Randstad Holding heeft INSEAD adjunct-hoogleraar en voormalig McKinsey & Company partner Annet Aris aangesteld als Commissaris. Ze volgt Giovanna Kampouri Monnas op, die twaalf jaar toezichthouder is geweest binnen de uitzendorganisatie.

Ine (G.J.M.) Scholten

Ine (G.J.M.) Scholten is met ingang van 18 april 2018 benoemd tot RvC-lid bij woningcorporatie Nijestee in Groningen, op voordracht van de huurders (Participatieraad). De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Theo Stubbé van Blauw B.V. met ondersteuning van executive searchbureau QuiEs

Christianne de Houting

Christianne (C.E.P.M.) de Houting RA MGA, is op 11 april 2018 benoemd tot Voorzitter van de Raad van Commissarissen bij woningcorporatie Arcade voor Wonen in Naaldwijk. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van executive searchbureau QuiEs

Gerda Quak

Gerda Quak RA is per 1 mei 2018 benoemd als Directeur Bedrijfsvoering bij Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Zij was sinds januari 2014 directeur Organisatie, Bedrijfsvoering en Personeel bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Daarvoor was zij directeur Informatiemanagement Belastingen bij het ministerie van Financiën. Eerder vervulde zij diverse functies bij de Belastingdienst, Douane en de FIOD. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Castanho Selectie & Advies.

Marieke Schoenmakers

Marieke Schoenmakers is benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Co’tje Admiraal

Met ingang van 22 mei 2018 is mevrouw (Co’tje) Admiraal benoemd als directeur/bestuurder van de Dierenbescherming. Zij volgt daarmee interim bestuurder Hans Bakker op, die sinds oktober 2017 de functie bekleedde. De procedure werd begeleid door Maes & Lunau, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Imme Rog

Imme Rog is per 1 juni 2018 benoemd tot CMO (Chief Marketing Officer) in de Raad van Bestuur van Novamedia. Met deze benoeming wordt de Raad van Bestuur, bestaande uit Boudewijn Poelmann (CEO), Simone van Bijsterveldt (CFO) en Sigrid van Aken (COO), uitgebreid naar vier leden.

Yvonne van Dormael

Yvonne van Dormael is met ingang van 7 mei 2018 benoemd tot Lid van Raad van Commissarissen van HVEG. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van executive searchbureau Capita Selecta The Executive Finders.

Christa Boer

Christa Boer is benoemd tot directeur van VUmc School of Medical Sciences.De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Vanderkruijs, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Anneke Augustinus

Anneke Augustinus is benoemd tot directeur Programmamanagement bij Vilans. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Vanderkruijs, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Erica Bakkum

Erica Bakkum is benoemd tot lid van de raad van bestuur van Medisch Centrum Leeuwarden. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Vanderkruijs, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Debbie Maas

Debbie Maas is benoemd tot bestuurder van Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Vanderkruijs, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Esther Liefers

Esther Liefers, nu Manager en Waarnemend Bestuurder bij De Noorderbrug, is per 1 juni 2018 benoemd tot Directeur-Bestuurder bij Rosengaerde. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Klaus Schmitt & Partners, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Jacqueline Joppe

Jacqueline Joppe, Voorzitter Raad van Bestuur bij Zorggroep Elde, is benoemd tot Lid Raad van Toezicht bij de Koninklijke Auris Groep. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Klaus Schmitt & Partners, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Marian Jager-Wöltgens

Marian Jager-Wöltgens, Lid Dagelijks Bestuur bij Wetterskip Fryslân, is benoemd tot Voorzitter Raad van Toezicht bij Zorggroep Liante. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Klaus Schmitt & Partners, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Ozge Suzen

Ozge Suzen is per 1 maart 2018 benoemd tot Chief Marketing Officer bij Top Employers Institute. Top Employers Institute is een internationaal bedrijf dat andere bedrijven wereldwijd test en certificeert t.a.v. excellente condities op de werkvloer voor werknemers. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Amrop, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Alice Stäbler

Alice Stäbler heeft zich als associate partner verbonden aan TheLeadershipAdvisory. Zij begeleidt bestuurders in seniore leiderschapsposities met on-boarding. Bij TheLeadershipAdvisory leidt zij de ‘on-boarding’ praktijk.

Roos van Erp

Roos van Erp is in 2018 gestart als voorzitter Raad van Toezicht bij Fier. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Van der Laan & Co, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.