Fleur Rieter

Fleur Rieter treedt op 1 juli 2019 toe tot de directie (Executive Committee) van MN, de pensioenuitvoerder van de metaal-, techniek- en maritieme sector in Den Haag. Ze wordt directielid met de portefeuille financiën, risk & compliance (CFRO) en tevens statutair bestuurder in MN’s Raad van Bestuur.

Angeline van Dijk

Angeline van Dijk start op 1 augustus 2019 als directeur-hoofdinspecteur van Agentschap Telecom. Vanuit die verantwoordelijkheid zal zij zich onder andere richten op de introductie van 5G in Nederland en het vergroten van de cybersafety en digitale weerbaarheid.

Kitty van der Heijden

Kitty van der Heijden wordt met ingang van 1 augustus 2019 directeur-generaal Internationale Samenwerking bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. De ministerraad heeft ingestemd met de voordracht op voorstel van minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Vivienne de Leeuw

Per 1 juli 2019 is Vivienne de Leeuw door de aandeelhouders benoemd tot nieuwe Chief Financial Officer van Havenbedrijf Rotterdam N.V. en lid van de Algemene Directie. De Leeuw volgt daarmee Paul Smits op, die na acht jaar afscheid heeft genomen als CFO van het Havenbedrijf. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Egon Zehnder, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Anna Teeuwen

Anna Teeuwen is per 1 juli 2019 benoemd tot commissaris van TUE Holding BV (Technische Universiteit Eindhoven) voor de periode van 4 jaar.

Rianne Jans

Rianne Jans is met ingang van 1 juni 2019 de nieuwe CFO van IT-bedrijf Centric. Centric maakte de komst van Jans 27 mei aan zijn medewerkers bekend.

Petula Huising

Petula Huising is per 1 juni 2019 gestart als directeur Strategie en Uitvoeringsadvies bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst bij het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Elvira Gros

Elvira Gros is per juni 2019 gestart als CFRO bij Stichting BKR. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Chasse Executive Search, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Monique Smeijers

Monique Smeijers is per 1 juni 2019 benoemd tot lid Raad van Bestuur bij Livio. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Klaus Schmitt & Partners, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Joanne Kellermann

Joanne Kellermann is per 1 juni 2019 de nieuwe onafhankelijke bestuursvoorzitter van Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Annemarie van den Berg

Annemarie van den Berg, Directeur van Rabo Schretlen Vermogensmanagement bij de Rabobank, is per 1 juni 2019 benoemd tot voorzitter Raad van Toezicht van Saltro. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Klaus Schmitt & Partners, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Nebahat Albayrak

Nebahat Albayrak is per ingang van 1 juni 2019 benoemd tot Lid Raad van Commissarissen van de Nederlandse Spoorwegen. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Egon Zehnder, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Patricia Bender

Patricia Bender is per 1 juni 2019 benoemd tot Directeur-Bestuurder van Raffy/Lâle – De Leystroom. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Klaus Schmitt & Partners, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Christel Deckers

Christel Deckers is per 23 mei benoemd als vicevoorzitter van de raad van toezicht van zorgorganisatie Marente.

Jacobina Brinkman

Per 22 mei 2019 is Jacobina Brinkman (PwC) benoemd tot voorzitter van de nieuwe Raad van Toezicht van WOMEN Inc.

Mariëlle de Macker

Mariëlle de Macker is per ingang van 21 mei 2019 benoemd tot Lid Raad van Commissarissen van Maastro Clinic. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Egon Zehnder, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Natasja Baroch

Natasja Baroch is per 16 mei 2019 benoemd tot Chief Financial Officer (CFO), Chief Operations Officer (COO) en lid Raad van Bestuur van BDO.

Esther Stomphorst

Esther Stomphorst is per 13 mei 2019 benoemd tot Chief Strategy & Innovation Officer (CS&IO) bij Van Wijk vastgoedonderhoud. Zij is hiermee de eerste vrouwelijke directeur binnen Van Wijk.

Sabijn Timmers-Janssen

Sabijn Timmers-Janssen is met ingang van mei 2019 benoemd als lid van de Raad van Commissarissen en lid van de Audit- en Risk commissie van zorgverzekeraar ONVZ. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Chasse Executive Search, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Carla van der Weerdt – Norder

Carla van der Weerdt – Norder is per ingang van 1 mei 2019 benoemd tot Chief Risk Officer van Triodos Bank. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Egon Zehnder, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.