Janine Tummers

Janine Tummers, Vice President Change & Transformation Office bij Fokker, treedt per 1 januari 2019 toe tot de raad van commissarissen van SABCA.

Liesbeth Galesloot

Liesbeth Galesloot start per 1 januari als Voorzitter van het Bestuur van Pensioenfonds HaskoningDHV. De benoeming kwam tot stand door de bemiddeling van Partners at Work Executive Search, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Lidy Evenhuis

Lidy Evenhuis is met ingang van 1 januari 2019 benoemd tot Bestuurder SGL (Stichting Gehandicaptenzorg Limburg). Deze benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Rieken & Oomen.

Annet Aris

Annet Aris is benoemd tot nieuw lid van de raad van commissarissen van financieel dienstverlener Rabobank. Zij is door de algemene ledenraad van Rabobank benoemd voor een periode van vier jaar. Annet is daarnaast commissaris bij onder andere Randstad, ASML en ASR Nederland.

Cécile Schobben

Cécile Schobben is benoemd als directeur van Dirkzwager. Daarnaast zijn er tien nieuwe partners benoemd, onder wie vier vrouwen.

Marianne Meijer-Zaalberg

Marianne Meijer-Zaalberg is benoemd tot voorzitter van de Raad van Toezicht bij SPNG (Pensioenfonds Groothandel). De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Groen van Solinge en Partners, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Hansje Brinkman

Hansje Brinkman is benoemd als Directeur Dienstverlening bij Slachtofferhulp Nederland. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Boer & Croon, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Saskia Klep

Saskia Klep is benoemd als directeur NL bij BinckBank. De benoeming kwam tot stand door de bemiddeling van Partners at Work Executive Search, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Bianca van den Oever

Bianca van den Oever is benoemd als Manager-HR bij RAI Amsterdam. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Boer & Croon, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Leonieke van der Meer

Leonieke van der Meer is benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van Flynth adviseurs en accountants.

Lieke Franssen

Lieke Franssen is benoemd als Bestuurssecretaris bij UMC Utrecht. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Boer & Croon, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Caroline Smets

Caroline Smets is met ingang van begin december 2018 benoemd als lid Raad van Toezicht bij Dynamiek Scholengroep. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Rieken en Oomen BV

Adriana Esmeijer

Adriana Esmeijer is per 1 december 2018 benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van de NOS (Nederlandse Omroep Stichting).

Ine Creemers

Ine Creemers is met ingang van begin december 2018 benoemd als lid Raad van Toezicht bij Dynamiek Scholengroep. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Rieken & Oomen.

Hilde Garssen

Hilde Garssen is benoemd als lid van het executive committee bij KPN.

Annerieke Lulofs

Annerieke Lulofs is benoemd als Executive Director Human Resources bij de Amsterdam Trade Bank. De benoeming kwam tot stand door de bemiddeling van Partners at Work Executive Search, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Sabrina Sluiter-Ramwadhdoebe

Sabrina Sluiter-Ramwadhdoebe is benoemd als Hoofd Bestuursbureau/Bestuurssecretaris bij Slachtofferhulp Nederland. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Boer & Croon, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Irene Eijs

Irene Eijs is benoemd als bestuurslid bij NOC*NSF. Irene is oud-top-roeister en nu Business Intelligence Director bij MindShare.

Henriëtte van Norel

Henriëtte van Norel is met ingang van 7 december 2018 benoemd als toezichthouder bij de Stichting Examenkamer.

Gerrien Anbeek

Gerrien Anbeek is met ingang van 20 november 2018 benoemd als directeur van de Stichting Festival FolkBaroque Amsterdam. Daarnaast is zij lid van de ledenraad van de NCD en lid van de RvT van Stichting GAZO.