Tanja Cuppen wordt per 1 oktober 2017 de nieuwe CRO (Chief Risk Officer) van ABN Amro.

De Raad van Commissarissen maakt daarnaast het voornemen bekend mevrouw Tanja Cuppen voor te dragen als lid van de Executive Board van ABN AMRO met ingang van 1 oktober 2017. De Raad van Commissarissen is voornemens Tanja Cuppen met ingang van 1 november 2017 te benoemen als nieuwe Chief Risk Officer, na een overdrachtsperiode samen met de heer Wietze Reehoorn.

Talitha van den Elst is per 1 mei 2017 lid van het college van bestuur van het Nova College in Haarlem.

Op 1 mei is Talitha van den Elst begonnen als lid van het College van Bestuur van het Nova College. Met haar komst wordt het College van Bestuur tijdelijk uitgebreid tot drie leden. Op deze manier kan Ed van den Berg Talitha inwerken voordat hij met pensioen gaat. "Het eerste wat ik wil doen is mensen leren kennen.

Vivienne de Leeuw is per 1 mei 2017 aangesteld als CFO bij RTL-Nederland.

Op woensdag 26 april maakt RTL Nederland bekend dat Vivienne de Leeuw per 1 mei wordt aangesteld als Chief Financial Officer (CFO). De Leeuw (42) werkt vanaf 1999 bij verschillende bedrijven in leidinggevende functies op het terrein van onder andere Corporate Finance en Investor Relations.

Ilse Vonk is aangesteld als nieuwe COO bij het Nederlandse fem care-merk Yoni.

Als Chief Operating Officer geeft Ilse focus en sturing aan Yoni’s dromen én dagelijks bezigheden. Met heel veel strategisch inzicht en liefde voor social enterprises.

Marian Grobbink, voorheen lid van de raad van bestuur Zorginstituut Nederland, is per 1 april 2017 benoemd tot lid van de raad van toezicht bij Laurens.

De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Klaus Schmitt & Partners, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Helma van Grevenstein, staflid Heelkunde UMCU, is per 1 april 2017 benoemd tot lid van de raad van toezicht bij Laurens.

De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Klaus Schmitt & Partners, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Ingrid de Graaf is per 1 mei 2017 in dienst getreden bij Aegon Nederland als voorzitter Particulier en lid van de statutaire directie.

Ingrid de Graaf (47) treedt per 1 mei in dienst bij Aegon Nederland als voorzitter Particulier en lid van de statutaire directie. De Graaf komt over van Delta Lloyd waar ze in ruim 17 jaar verschillende functies heeft vervuld. Ze was bij die verzekeraar vanaf mei 2014 lid van de raad van bestuur.

Antje Kuilboer-Noorman is sinds 28 april 2017 commissaris bij de RAB Groep.
Tracey Vorster is per 1 mei 2017 benoemd tot Vertical Head Automotive bij Nippon Express Europe.

De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Boer & Croon, een executive search- en interimmanagementbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Astrid Ton is per 1 januari 2017 aangesteld als bestuursvoorzitter bij Orange Babies.
Leni Boeren is per 18 mei 2017 aangesteld als onafhankelijk bestuurder Air France-KLM

Air France-KLM heeft Leni Boeren aangesteld als onafhankelijk bestuurder. Zij volgt Peter Hartman op, die zijn afgesproken termijn van vier jaar heeft voltooid.

Marjan Rintel per 1 januari 2017 benoemd tot lid van de raad van commissarissen van de Nederlandse Loterij.

Marjan Rintel, momenteel werkzaam als COO NS, is per 1 januari 2017 benoemd tot lid van de raad van commissarissen van de Nederlandse Loterij.

Laetitia Ouillet, benoemd tot directeur van de alliantie tussen de universiteiten van Utrecht (UU), Eindhoven (TU/e) en het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMCU).

Ouillet wordt daarmee het boegbeeld van de samenwerking die de drie organisaties eerder dit jaar bekend maakten. De alliantie moet zorgen voor een versnelling en verdieping van gecombineerd onderzoek.

Yvette van der Kloet, per 6 april benoemd als voorzitter RvT van Defence for Children/ECPAT

Met ingang van 6 april is Yvette van der Kloet benoemd als voorzitter RvT van Defence for Children/ECPAT.
Defence for Children bevordert kinderrechten in Nederland en daarbuiten op basis van het VN- Kinderrechten verdrag en doet dit door middel van individuele rechtshulp, studie en onderzoek, lobby en beleidsbeïnvloeding, training, scholing en actievoeren.

Wilma Koolen-Hermkens, per 1 april 2017 benoemd als Geschäftsführerin (CEO) van F.W. Breidenbach GmbH & Co KG

Per 1 april 2017 is Wilma Koolen-Hermkens benoemd als Geschäftsführerin (CEO) van F.W. Breidenbach GmbH & Co KG in Linsengericht, Duitsland. De onderneming – een spuitgietbedrijf met eigen matrijzenmakerij – is een 100% dochteronderneming van De Beer Groep uit Barneveld.

Mirjam van der Horst, met ingang van 1 juni 2017 benoemd tot HR Director Center Parcs Europe

Mirjam van der Horst, nu Group Manager Leadership & Organization Development bij Mediq, is met ingang van 1 juni 2017 benoemd tot HR Director Center Parcs Europe, onderdeel van de Franse moederorganisatie Pierre & Vacances. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Amrop, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Sonja Romijn start per 1 april 2017 als Manager Innovations bij Wassenburg Medical Devices B.V. in Dodewaard.

De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Van de Groep & Olsthoorn, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Pauline Derkman-Oosterom is per 1 april 2017 benoemd tot directeur bij ASR Leven.

Ze is daarmee de opvolger van Philippe Wits, die de functie vanaf 1 maart 2014 bekleedde. Hij wordt directeur Innovatie & Digitaal.

Ingrid Thijssen, treedt per 1 september 2017 toe tot de Raad van Commissarissen van Havenbedrijf Rotterdam

Ingrid Thijssen, COO en waarnemend CEO van Alliander, treedt per 1 september 2017 toe tot de Raad van Commissarissen van Havenbedrijf Rotterdam.

Vivian M.F. Broex, per 1 april bestuurder van ZorgSpectrum

Met ingang van 1 april 2017 wordt drs. Vivian M.F. Broex de nieuwe bestuurder van ZorgSpectrum. Zij volgt drs. Mirjam Groenendijk op. Met de keuze voor Vivian Broex presenteert de Raad van Toezicht een waardige opvolger voor Mirjam Groenendijk en Gert-Jan Waterink