May van de Kerkhof

May van de Kerkhof wordt per 1 november 2018 benoemd tot directeur Netwerkmanagement bij Rijkswaterstaat Zuid-Nederland.

Marieke van Wallenburg

Marieke van Wallenburg wordt directeur-generaal Overheidsorganisatie bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De benoeming gaat in op 1 november 2018

Sabine Kern

Sabine Kern wordt per 15 oktober 2018 benoemd tot directeur Nationale Bewegwijzeringsdienst bij Rijkswaterstaat.

Olga Elsenga

Ingenico Group, wereldwijde provider van omni-channel betaaloplossingen, heeft Olga Elsenga per 1 oktober 2018 benoemd tot Director Legal & Compliance en lid van het Management Team van Global Online (Global Collect Services B.V.) Olga heeft meer dan 18 jaar ervaring in het adviseren van lokale en internationale financiële instellingen waaronder banken, betaalinstellingen en technologiebedrijven over financiële wet- en regelgeving. o.a. in leidinggevende rollen als in-house legal counsel. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Amrop, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Monique Commelin

Monique Commelin start per 1 oktober 2018 als directeur Juridische zaken bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) bij het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Annemieke de Vries

Annemieke de Vries wordt per 1 oktober 2018 directeur Wetenschap en Technologie, tevens plaatsvervangend directeur NFI bij het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Diane Griffioen

Diane Griffioen is het nieuwe hoofd beleggingsbeleid bij het pensioenfonds ABP.

Claire Zalm

Claire Zalm wordt per 1 oktober 2018 benoemd tot hoofd Veiligheid, Crisisbeheersing en Integriteit en Beveiligingsambtenaar van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Caroline Princen

Caroline Princen is benoemd tot bestuursvoorzitter van Nuts Groep.

Esther Pijs

Esther Pijs wordt met ingang van 1 oktober 2018 benoemd tot projectdirecteur/kwartiermaker Gastransitie Groningen van het directoraat-generaal Klimaat & Energie in oprichting bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Dite Husselman

Dite Husselman, zelfstandig adviseur eerstelijnszorg, is benoemd tot lid Raad van Toezicht bij Zorggroep Liante. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Klaus Schmitt & Partners, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Anne- Marie Rakhorst

Anne- Marie Rakhorst, oprichter en eigenaar van duurzaamheid.nl, is benoemd tot commissaris bij Twynstra Gudde. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Klaus Schmitt & Partners, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Gabrielle Kalkwijk

Gabrielle Kalkwijk is benoemd tot President Global Manufacturing Operations bij Dawn Foods. Zij wordt verantwoordelijk voor alle Dawn fabrieken wereldwijd en is toegetreden tot het Dawn Leadership team. Dawn Foods is een producent en leverancier van bakkerijingrediënten met wereldwijd een omzet van ca. $2 miljard.

Hanne Buis

Hanne Buis is met ingang van 21 september 2018 toegetreden tot de raad van commissarissen van Stedin Groep. Haar benoeming werd goedgekeurd tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders.

Joyce Deggens

Joyce Deggens, beleidsadviseur bij de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra, is per 15 september 2018 benoemd tot directeur-bestuurder bij College Zorg Opleidingen. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Klaus Schmitt & Partners, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Annet Kil-Albersen

Annet Kil-Albersen is op 1 september 2018 begonnen als Voorzitter College van Bestuur van de Gooise Scholen Federatie.

Marion Pronk

Marion Pronk is per 1 september 2018 benoemd tot directeur bij Cure & Care Development. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Klaus Schmitt & Partners, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Susi Zijderveld

Susi Zijderveld is met ingang van 27 augustus 2018 benoemd tot lid raad van toezicht van NIBC. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Egon Zehnder, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Muriel Arts

Muriel Arts is op 27 augustus 2018 benoemd tot Commissaris bij Expert Groep Nederland.

Marianne Acampo

Marianne Acampo is per 1 juli 2018 benoemd tot lid Raad van Bestuur bij St. Anna Zorggroep. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Klaus Schmitt & Partners, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.