Ingrid Thijssen

Ingrid Thijssen is op 27-2-2020 door het dagelijks bestuur van VNO-NCW benoemd tot nieuwe voorzitter van de vereniging VNO-NCW voor de komende drie jaar. Zij volgt per 1 juli aanstaande Hans de Boer op, die dan na twee termijnen afscheid neemt.

Garance Reus

Garance Reus start met ingang van 1 juli 2020 als directeur-bestuurder Plan International. De benoeming kwam tot stand via Ebbinge, een executive search bureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Melina Kappeyne van de Coppello – Rakic

Melina Kappeyne van de Coppello – Rakic treedt per 15 mei 2020 toe tot de Raad van Bestuur van Trajectum. Deze instelling biedt naast forensische zorg ook specialistische behandeling aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag. De benoemingen kwam tot stand door bemiddeling van Klaus Schmitt en partners, een executive search bureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Elze Vonk

Elze Vonk is per 15 april 2020 benoemd tot lid raad van bestuur van stichting Alliade in Heerenveen. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Vanderkruijs, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Brigitte Zonneveld

Brigitte Zonneveld wordt met ingang van 15 april 2020 directeur Bestuursondersteuning bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Gita Gallé

Gita Gallé is per 1 april 2020 benoemd tot COO/CFO bij het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van The Executive Network, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Jenny Wassenaar

Jenny Wassenaar start per 1 april 2020 als Vice President Sustainability bij Trivium Packaging. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Spencer Stuart, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Marlies Schijven

Marlies Schijven is met ingang van 1 april 2020 bij VWS aangesteld tot Chief Medical Information Officer.

Heleen Cosijn

Heleen Cosijn is met ingang van 1 april 2020 benoemd tot Directeur Human Capital bij Hogeschool Utrecht. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Chasse Executive Search, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Krijnie Schotel

Krijnie Schotel start per 16 maart 2020 bij Samen Veilig Midden-Nederland als Bestuursvoorzitter. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van The Executive Network, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Vita Hinlopen

Vita Hinlopen start per 9 maart 2020 als Financieel Directeur van Port of Moerdijk. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Van der Laan & Co, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Hetwig van Kerkhof

Hetwig van Kerkhof is met ingang van 1 maart 2020 benoemd tot Senior Vice President Finance and Legal bij BE Semiconductor Industries N.V.

Paula Nelissen

Paula Nelissen is per 1 maart 2020 gestart als voorzitter Raad van Bestuur bij Treant Zorgroep. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Van der Laan & Co, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Lot van der Wal

Lot van der Wal is met ingang van 1 maart 2020 benoemd tot CFO bij Stork. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van The Executive Network, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Claudia Heger

Claudia Heger is per 1 maart 2020 gestart als Directeur Control & Financiën van het Kadaster. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van Van der Laan & Co, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Pita van Arkel

Pita van Arkel is met ingang van 14 februari 2020 benoemd als directeur van ggz-instelling Dokter Bosman.

Annemiek van Melick

Annemiek van Melick is met ingang van 12 februari 2020 benoemd tot CFO bij a.s.r. De benoeming kwam tot stand door bemiddeling van The Executive Network, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Carin Hendriksen

Carin Hendriksen is 1 februari 2020 begonnen als Managing Director Operations bij Ubbink Centrotherm Group. De benoeming kwam tot stand via Ebbinge, een executive search bureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Irene Muller

Irene Muller, is per februari gestart als Marketing and Brand Director bij Joolz. De benoeming kwam tot stand via Ebbinge, een executive searchbureau dat zich committeert aan diversiteit in de boardroom.

Ruth Deckers

Ruth Deckers is 1 februari 2020 gestart bij IBM als executive partner. De eerste contacten hiervoor zijn gelegd bij het Topvrouwen.nl event bij IBM in 2019.